HjemUkategorisertHva du må inkludere i spillrommet ditt

Hva du må inkludere i spillrommet ditt

Flere har et gamingrom eller et ønske om å ha et. Det er ikke så mye som skal til for å innrede et gamingrom. Med noen tips og triks så har du et gamingrom med alt du trenger. Det er kanskje alltid greit å ha en tanke om hva du ønsker å ha i rommet eller hva som er vanlig av gamingutstyr.

Når du endelig har alt av utstyr til gamingrommet, gjenstår det å innrede rommet slik du trenger det. Det er viktig å kunne trives i rommet som skal brukes, i tillegg til å ha det slik du selv liker det. Tenk gjennom å ha god plass til å kunne sleppe deg løs og komfort i stolen du skal sitte i.

Gamingbord med ulike høyder

Når du skal innrede et gamingrom, lønner det seg å finne inspirasjon på ulike måter. Du har for eksempel temaer som minner om favorittspillet ditt, med baller og bokstaver som forsterker det mer klassiske spilltemaet i rommet. Kanskje har du et favorittspill i tankene du allerede ønsker å innrede rommet med for dine neste kamper med VM i spill.

Tenk på plassen i rommet du skal plassere et gamingbord for å drive med e-sport hvis det er det du liker.

Det er alltid viktig å ha et solid bord som virkelig kan stå opp uansett hvor intenst spillet blir. Selv ganske enkle og kjente nettspill, som spill i bingo casino eller andre lignende steder, krever konsentrasjon og derfor bekvemmelighet. Så neste gang du roper «Bingo», ta vare på komforten din. Det er viktig med et robust bord, som virkelig kan stå stødig uansett hvor intenst spillet blir. Velg en høyde som passer deg, gjerne med fire forhåndsinnstilte høyder for å enkelt finne frem til en god posisjon.

Gamingstoler med utmerket komfort

Du er avhengig av en god gamingstol i gamingrommet. Kroppen skal blant annet ha støtten den trenger når du er konsentrert om spillet. Regulerbare stoler er et stort pluss da de kan reguleres i høyden og justeres riktig i forhold til skjermen. Stoler som har netting i nakkestøtten og seteryggen virker mer ventilerende. Dette er et ekstra pluss når det raskt blir hett i spillet.

Du har selvsagt modeller som er mer ergonomisk utformet, med tanke på å kunne sitte i dem mens du spiller. Dette er smak og behag for hva som foretrekkes. Kanskje er du en av de som foretrekker mer fylling i stolen enn hva andre foretrekker. Det er alltid smart å ha en form for gulvmatte under gamingstolen.

Strømming og stemning

Dersom du er den som liker å strømmesende når du spiller, trengs det eget utstyr til dette. Ha gjerne en form for mobiltelefonstativ, gjerne med belysning som er dimbar. Da kan du regulere mellom kaldt og varmt lys. Det er en fordel med fleksible telefonstativer som kan dreies. På denne måten finner du alltid en fin vinkel som passer deg.

Finn den gode stemningen ved å ha belysning på hyllene for å fremheve de kule samleobjektene dine. Dette er typisk på et gamingrom. Det gjøres ved å ha fargede LED-lyslister montert i vitrineskapet eller på hyllene dine. Dette er med på å skape en flott atmosfære i innredningen. I tillegg så fremhever det interessene og temaet som går igjen i rommet.

Det flotte med å ha fargede LED-lyslister, er at du enkelt finner en stemning som kan passe rommet. Du får dessuten flere fargevalg, slik at du enkelt kan gå for en favorittfarge. Det er også vanlig å gå for en farge du føler for den enkelte dagen. Utenom LED-lyslister, kan du gå for noen smartlamper i rommet. Ha gjerne et par med lysende samleobjekter for å forsterke rommets tema. Enten det er et spill du kjenner godt til eller lignende.